perjantai 5. huhtikuuta 2013

Neljäs laatuaan


Tänään valmistui tällainen kevyt keväthuivi. Siis todellakin kevyt, ei paina paljon mitään: 45 g. Lanka on uruguaylaista käsinvärjättyä alpakkasilkkikashmerea Manos Lacea ja reunan pitsimalli on taas Harunista. Pitäisiköhän kohta jo alkaa katella jotain uutta pitsimallia? Tämä Harunin pitsi vaan on niin helppo ja näyttävä. Langan väri oli minusta paljon kauniimpi vyyhdellä, niin kuin useinkin pätkävärjättyjen kanssa käy. Huivin loppuosassa värit alkoivat "lätäköityä" ja yksittäiset sävyt tulee paremmin esille. Mutta tuntu on kyllä melko luksusta, voin kertoa!


 


3 kommenttia:

emmi kirjoitti...

siis WOW, ei voi muuta sanoa. tai no sen verran, että miten tuota raaskii käyttää? ja meniskö se kuinka ryppyiseksi käytössä?
tai no, noin herkkää huivia ei ehkä raaskisi pitää kuin kevyesti hartioilla, jolloin se ei rypistyisi ollenkaan, vai kuinka?

hihii ja niin, luin eka että hanurista. ja olin että miksi se on suoraan sieltä? :D mutta sitten tajusin, että harunista. hih.

btw, ihan noin niinku uteliaisuuttani.. monta huivia sulla on, uskallatko laskea? ;)

Pomsikas kirjoitti...

ihan ekaksi tähdennettäköön, että tämä huivi ei tule mulle ;) Omiani en ole koskaan laskenut, enkä ehkä uskalla moiseen urakkaan ruvetakaan. Mutta eihän sitä ihan pienellä määrällä pärjääkään! Ja joo, kyllä minäkin tätä ehkä ihan tällaisena hellästi pidettävänä huivina pitäisin, vienosti olkapäillä...

emmi kirjoitti...

Onnekas se, joka tämän saa :)