maanantai 29. huhtikuuta 2013

Jos punaisesta tykkää...


Hmm. Saattoi nyt mennä vähän överiksi tämän langan kanssa: punaista ja pinkkiä ja oranssia, ja sitten pisteenä iin päälle sekaan vielä punaisia paljetteja.... Mutta huomautan tässä välissä, että minä en ostanut tätä lankaa, vaan äiti punaisen värin vimmassaan, ja minä siitä vain neuloin. Ensin siitä piti tulla maltillinen tuubihuivi, mutta lanka ei halunnutkaan olla maltillinen, vaan sanoi että siksak-kuvio tuntuisi kivemmalta. Sitten siitä tuli Revontuli. Mietittäväksi enää jää, että missähän tällaista huivia voisi pitää? Pikkujouluissa? Tämä huivi olisi myös aivan loistava prinsessaviitta jollekin pikkuneidille. Harmi vaan, että tässä taloudessa on vain sellainen nelijalkainen prinsessa, eikä viitta taida sen vauhdissa pysyä mukana.
Äiti sen sijaan itse oli keväisemmissä tunnelmissa, ja esittelen sen tuotoksen teillekin. Tämä on nyt sopivasti vapuksi valmistunut tuubihuivi. Lanka on ihanaa rouheaa 100% pellavaa, raidoitettu kahdella eri värillä. Malli on verkkoneuletta (*lk, 2oyht*), joka minusta aika mukavasti rikkoi tuon raidoituksen eri näköiseksi. Vai mitäs tykkäätte? Nyt on sitten huivit vapuksi ja ensi pikkujouluihin, vaikka eipä näistä huiveista ole aiemminkaan puutetta ollut... ;)2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

huih, mutta hyvällä tavalla, sillee aika pähee :D mutta ihan hyvinhän tuo siksak menee kesäjuhlissakin illalla hartioiden lämmittimenä, vaikka jonku ihanan hempeen mekon kans. tai jos ette osaa sitä pitää, saatan tietää yhden henkilön kokkolan suunnalla, joka vois tuosta tykätä ;)
mitä lankoja tuossa siksakissa on?

ja tuo rinkula on mainioa. miten sitä aina unohtaakin tuon, että tuo reikäneulos on vain tosi kivan näköistä!

Pomsikas kirjoitti...

Lanka siksakissa on Marks and Kattensin Fame paljett, eli siinä on paljetit itsessään mukana. Tokihan jos joskus tuntuu että ne on liikaa niin ne voi sieltä napsaista poiskin.
Kokkolan suunnalla taidetaan silmät pistää kiinni tätä postausta katsoessa, luulen... ;)