perjantai 30. maaliskuuta 2012

4/7


Neulon aika harvoin puuvillasta mitään. Puuvilla on käytössä toki mukava, mutta se ei ole yhtä armollinen neulepinnan pienille virheille ja käsialamuutoksille kuin villa. Tämän huivin lanka on peruspuuvillaa Mandarin petitiä, väri ja laatu minulle melko erikoiset, jossain mielenhäiriössä ostettu. Toisaalta tykkään kyllä noista epävärien muodostamista raidoista, vaikka ne melko haalean vaalean valjut onkin. Onko beigeen mieltyminen joku vanhenemisen merkki kenties?


Kun Harunin reunapitsin salat oli kerran selvitetty, päätin käyttää sitä myös tähän huiviin. Vähän reuna aaltoilee ja liekottaa johtuen siitä, että reunakuviossa lisätään silmukoita aika reilusti enemmän suhteessa sileään osaan. Lankaa huiviin meni yhteensä kolme kerää (150 g), joista yhden kerän pitsiosa vei kokonaan. Huivi on melko pienikokoinen, jos tekisin sen uudestaan käyttäisin vielä yhden kerän lisää.


Vielä ei huivi ole käyttöön päässyt, saa nähdä miten sille käy, tuleeko pidettyä vai ei.

2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

siis mie en kestä. siis näitä sun huiveja ----> ihania! sulla oikeesti taitaa olla siellä pieni huivipuoti kohta pystyssä ;)

Pomsikas kirjoitti...

....eikä tässä vielä kaikki.... ;)