maanantai 31. lokakuuta 2011

Pilkahdus valoa

Lämmin syksy sen kuin tästä edes päin vain pimenee, mutta joitain keltaisia valon pilkahduksiakin on. Minä nyt vallan innostuin tästä Lankakomeron Eliina-huivista, ja tämän keltaisen jälkeen niitä on valmistumassa myös muissa väreissä. Eliina on tosi nopea ja sutjakka malli, keskiosaa paukuttelee kuin huomaamatta menemään telkkaria katsoessa, ja lopuksi palkkiona on helppo mutta näyttävä pitsi.


Tämä keltainen huivi on tehty lahjaksi, toivottavasti se lämmittää saajaansa. Lanka on Dropsin alpakkaa, ja keriä kului kolme kappaletta. Tykkään kovasti tästä lämpimästä, vähän murretusta keltaisesta. Omaan puikoilla olevaan huiviini valitsin metsän vihreän sävyn samasta langasta, jospa sekin ehditään vielä täällä esitellä ennen kuin valo kuvaamiseen loppuu.


5 kommenttia:

emmi kirjoitti...

edellinen kommenttini katosi, toiv tämä tulee perille.

mutta siis, todella kaunis keltainen ja kaunis on huivikin!
onnistuisko minun taidoilla vastaavanlaisen neulominen, uskotko?
:)

Pomsikas kirjoitti...

varmasti onnistuu! :)

anni kirjoitti...

Juu! Kuule silloin kun tätä paketista kaivelin niin oikein iloitsin, että on niin ihana, hieman sinappinen, keltainen. Ajattelin heti, että oot kovasti nähnyt vaivaa, että löysit mulle niin ihanan huivilangan värin ;)

KIITOS!

Tanja kirjoitti...

Onpas todella kaunis huivi! Ja ihana tuo keltaisen sävy. Blogissasi on niin paljon kaikkea nättiä, että jäänkin seurailemaan. :)

Pomsikas kirjoitti...

Hei Tanja, kiva kun löysit tänne :)