keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Keskeneräisiä


* Huivi äidille alpakasta. Yhteisprojekti oikeastaan, se neuloo joka ehtii.


* Pipo veljelle. Loppusuoralla. Veljen tarkasti määrittelemä väri, malli ja palmikko. Luottosilmukkamerkki on ostettu Ilosta.


* Mohairhässäkkä. Tykkään tosi paljon langasta, mutta en sittenkään ole varma onko tuo siksakpitsi sille ihan parasta. Tästä tulee huivi, luultavasti sellainen rengasmallinen. Ehkä.


* Lanka-aarre nro 1: Utunan Uhtu -huivilanka, pituus vajaa 1 km. Kesti tunnin ja 15 minuuttia keriä vyyhdiltä. Etsin sitä Juuri Oikeaa Mallia, olen hylännyt jo monta, esimerkiksi tämän.


* Näihin molempiin olisi langat. Makustelen ja mietiskelen.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanaa nähdä, että muillakin :)

Mulla on nyt joku kauhea neulomisvimma päällä, mutta valmista ei tule. Uusia kyllä alkaa koko aja ja ideoitakin on vaikka millä mitalla.

Laatikoista ei muuten meinaa millään löytyä sopivaa lankaa, niihin kärjestä aloitettaviin sukkiin. Voi harmi harmi, nyt varmaan tartee taas ostaa jotain uutta ja ihanaa. Oiskohan reissu Pirtin kehräämöllä mitään (kukaanhan ei tiedä, että edellisetkin langat on vielä neulomatta)

emmi kirjoitti...

hitsi, aikamoisia. ihania.

joo tuo malli, jota mietit utunaan on ihana, mutta ei se ehkä tuohon lankaa ole tarpeeksi. toivottavasti sopiva löytyy eikä lanka jää käyttämättä.

odotan niin nuita paitoja. kesä on kohta ja nuo sopis kesään tosi hyvin :)

Pomsikas kirjoitti...

Hanna, opettelehan hyvin se kärjestä aloitettava, että voit sitten pitää mulle kurssin ;)

Emmi, oliko tuo se mohairpaita josta aiemmin puhuit? Tuo on ehkä monikäyttöisempi kuin se, mitä varten olin langat alunperin ostanut.

emmi kirjoitti...

joo, tuo on se paita, josta puhuin. ihana ja just sinun tyylinen.
eikä vaikuta kovin vaikealta ekaksi isommaksi neulomukseksi.