torstai 4. maaliskuuta 2010

Lomasukat


Talviloma sujuu lokoisasti Olostunturin kupeessa neuloskellen. Tänään valmistui palmikkosukat Ilon ramilangasta, tällä kertaa vähän erilaisella palmikolla. Mun mielestä ramilanka sopii todella hyvin juuri palmikoihin. Koostin sukkien kuvion mallikirjan kahdesta eri mallineuleesta, ja se tarvitsee vielä vähän parantelua toimiakseen todella hyvin, lähinnä pitsiraitojen ja sukan takaosan joustinneuleen osalta. Jatkoin palmikkokuviota kärjissä loppuun asti ja se tekee sukista vähän tossumaisen näköiset, vai mitä olette mieltä? En ole varma tykkäänkö kärjistä, mutta olen silti näihin kaikkineen ihan tyytyväinen. Eiköhän näillä tassuttele ihan mukavasti.


Lapissa on tällä kertaa aika rauhallista lomaviikoista huolimatta. Sääkin suosii, aurinko paistaa. Kyllä täällä kelpaa :)

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanat ovat, myös luonnossa :)

Olet liian ranttu. Minusta ne kärjet ovat loistavat.

Emmi kirjoitti...

kärjet on söpöt, töppösmäiset kyllä, mutta ihanalla tavalla <3
ja täytyykö enää muuten sanoa, että olen kade ku ootta siellä. ihanaa lomaa!

E. kirjoitti...

voi hurja! ihan mielettömät sukat :o

Pomsikas kirjoitti...

:) kiitos E. Palmikot on helpompia miltä näyttää ;)

Eija, kirjoitti...

Onpa suloiset sukat. Jokohan sinä sait ramisukat itsellesi... Vartioi niitä tarkkaa, ettei joku nappaa. Niin ovat somat.
Neulomisympäristö on tosi hieno, mutta etkös sinä ole hiihtolomalla? Onkos sun sukset unohtuneet kotiin.

Pomsikas kirjoitti...

No nyt sain tosiaan vihdoin ja viimein itselle ramisukat! Näistä aarteista pitääkin pitää ekstrahuolta. Neuloin näitä niin innoissani että eihän siinä mihinkään hiihtelemään ehtinyt, mitä nyt välillä päiväkävelyille jäseniä notkistamaan ja koiraa ulkoiluttamaan. :)