tiistai 8. joulukuuta 2009

Jo vihertää

Pyörähdin taas pitkästä aikaa värjäämön puolella. Se lotraaminen on niin mukavaa. Sitäpaitsi sain kasan Fritidsgarnia, jotka ei aivan ollut mun värimaailmaa, ja sukkalangoistakin alkaa käsittämätöntä kyllä olla jo vähän uupelo.


Tänään tuntui sitten vihreältä. Jännää oli nähdä miten pohjaväri vaikutti Fritidsgarneihin, se on aina vähän arveluiden varassa. Raikkaan vihreässä liemessä sininen muuttui keskivihreäksi, keltainen ärtsymmäksi vihreäksi ja olisin jotenkin odottanut tai toivonut, että punainen olisi tullut kattilasta ruskeampana, mutta se oli edelleen vain punainen, aavistuksen murretumpi vaan. Varmaan tummempi liemi olisi saanut aikaan sen toivotun ruskeuden, mutta ihan hyvä näinkin.


4 kommenttia:

emmien kirjoitti...

pitäis kyllä värjäillä yms. enemmän ja ihan muuten vain omaksi iloksi, koska se oikeesti on mukavaa. sen vain jotenkin aina unohtaa.

hyvälle näyttää lankojen värit. mitä niistä syntyy. onko ajatuksia?

anni kirjoitti...

heijee! Langat meni käyttöön, se on hyvä. Ja musta nuo värit on kyllä kivoja, punanenkin näyttää mukavan punaiselta.

Värjäämö on aina saanut mut ressaamaan :/ mut on sie värjäämössä jtn kivaakin saatu aikaan joskus.

Hanna kirjoitti...

Ensi kesänä lähdetään kyllä sinne kurssille, mä haluan oppia kans.

Tuu neulomaan mun lankavarastoja, niitä riittää ;)

Pomsikas kirjoitti...

Värjäys on semmosta hommaa, joka on kivaa sillon kun sitä ei ota liian vakavasti. Koska jos ihan tarkkoihin tuloksiin halutaan päätyä, niin sitten se on oikeasti vaikeaa.

Näille langoille ei vielä ole mitään ajatuksia. Tosin joku kudottu torkkupeitto kävi mielessä, vaikka ei mulla oikeastaan ole nyt kyllä tarvetta sellaselle. Katsotaan nyt, luotan siihen että ne kertoo miksi ne haluaa ;)

Joo Hanna! Ehdottomasti lähdetään sinne kurssille! Ja mun omatkin lankavarastot alkaa pikkuhiljaa lähennellä sun mittoja... ;)