tiistai 20. lokakuuta 2009

Mario ja Baktus

Paljon on tullut neulottua, mutta sellasia asusteita joiden kuvaamiseen tarvitaan avuksi malli. Eikä vapaaehtoisia aina tursua sisään ovista ja ikkunoista, mikä on tietysti välillä aika harmillista. Nyt sain kuitenkin syysloman kunniaksi kuvattua jotain (kiitos urhealle mallille).


Juuri ennen kuvan ottoa valmistui tämä myssy Emmille. Lanka on omasta mielestäni aika ihana Alfa glitter ja ohje on vähän muokattu versio Jatan Mariomyssystä. Tein jo aiemmin itselleni samanlaisen ruskean, mutta tässä mustassa langassa glitteri näkyy paremmin. Sitä on juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Löysä malli on aika mukava, ei litistä kampausta. Noudatin muuten Jatan hyvää ohjetta, mutta tein kaksi kerrosta lisää lisäyskerroksia, jotta sain siitä vähän enemmän baskerimaisen. Se ei myöskään ole ihan niin pitkä kuin alkuperäinen Mariomyssy on.


Jo aiemmin valmistui Baktus-huivi liukuvärjätystä virolaisesta villalangasta, jonka sain Eijalta. Lanka on aivan ihana, ja tykkään väreistä tosi paljon, koska ne vaihtuu niin hitaasti ja värialueet on aika isoja. Ohje on myös kiva, mukavan simppeli sellaseen aivot narikkaan -neulomistarpeeseen. Huivista tuli vähän lyhyempi kuin olisin toivonut, joten suunnittelin pingottavani sitä pituussuunnassa. Saa nyt nähdä ehdinkö, tämä on niin mieluinen että menee varmaan käyttöön ennen sitä enkä jaksa odotella kuivumisia... Tulossa on toinen samanlainen vihreästä Fame Trendistä. Huivejahan ei koskaan ole liikaa ;)

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania! Tuo baskeri on upea! Mä haluaisin semmosen kokoa liian suuren pipon, missä jää se ylimääräinen takaraivolle tönöttään.. vitsi, että kuulostaa hienolta pötsältä ;)

Näenkö oikein, oliko Muoniossa jo lunta??? Mulla on niin ikävä lunta. Vieläkö Oulussa on lumi maassa?

Anteeks se lankajupakka, toivottavasti mä löydän kaikki.

Celia kirjoitti...

Vau miten hienoja juttuja!!
Olet kyllä tosi taitava!
Me tultiin vasta Oulusta, nyt taas Helsingissä.
Täytyy tulla toistekin tänne sinun blogiin.

Pomsikas kirjoitti...

Hanna: älä nyt murehdi niistä langoista. Ja jep, Muoniossa oli ihan valkoista! Oulussa ei enää...

Jos tekee sen Mariomyssyn ohjeen mukaan, niin siitä tulee juuri sellanen takaraivotönötys-pipo. Ja tulee tosi nopeasti.

Celia: Kiitos, kiva kun käyt piipahtamassa! Sun kuvat on aina niin kauniita.

Hanna kirjoitti...

Mä oon koko viikonlopun käynyt kyttään, että joko on tullut uusi juttu...