perjantai 18. syyskuuta 2009

Supernaisen sukat


Nämä sukat on tehty eräälle tummiin pukeutuvalle supernaiselle, joka on kuluneiden kevään ja kesän aikana venynyt välillä melkoisiin urotöihin. Lanka on käsinvärjätty Trekking Hand Art Flamé ja väri nimeltään Provence. Trekkingin käsinvärjättyä olen käyttänyt aiemminkin (tosi mukava lanka), mutta tämä on nyt tätä uutta laatua, jossa lankaa kiertää ohut erivärinen säie. Olin aika yllättynyt, että violetti väri teki käsinvärjätyille langoille epäominaisesti kapeaa raitaa. Varmaan sattumaa. Lankaa saa Ilosta.

Mallineule on taas peräisin kirjasta ja loput omasta päästä. Tosi kauan näitä sukkia tein, en jotenkin ole ehtinyt neulomaan tarpeeksi yhdellä kertaa. Yhden virheenkin ehdin pitsikuvioon keskelle jalkaa tekemään, harmitti niin että oli pakko purkaa. Jos käyttäisin tätä pitsimallia toistamiseen, niin kiinnittäisin enemmän huomiota siihen, miten se toistuu, koska mallikerta oli rajattu mielestäni kirjaan jotenkin oudosti niin, että kun neuleen aloittaa niin se alkaa keskeltä kuviota. No, ehkä tällaisiin ei valmiissa sukassa kukaan muu kuin tekijä kiinnitä huomiota.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hienot on! En tunnista jalkoja (sinun?), lattian kyllä tunnistan ;)

Pomsikas kirjoitti...

minun. kuvausjärjestelyn laatu (=puute) johtuu siitä, että kuva on napattu kiireessä töihin lähtiessä ja sukkia postipakettiin tunkiessa.. harmillista, kun aina ei ole kuvausassistenttia saatavilla :/

emmien kirjoitti...

Kiitos näistä vielä kerran. Yritin otta kuvaa noista mun jaloissa, mutta kuvausjärjestelyt tökkii täälläkin.
Koirakin ihastui sukkiin, taitavat tuoksua tutulle :)