maanantai 17. elokuuta 2009

Neulekausi alkaa elokuussa


Kovasti täällä tehdään, mutta mitään valmista ei ole vielä esittää. Puikoilla on monta ehkä pienessä neulonta-ahneudessa aloitettua työtä, tulossa taas sukkaa ja ranneketta ja ehkä jotain kaulurin tapaistakin. Työharjoittelu Käsityökauppa Ilossa sujuu oikein mukavissa ja innostavissa merkeissä, ja uusia lankahankintojakin on tietenkin väistämättä kertynyt: vuoroaan puikoille odottaa tällainen villasilkkibambuihanuus. Minä kutsun näitä ihanan pulleita keriä merisiileiksi, ja ne on niin ihania että hyvä jos niitä raskisi neulottavaksi ottaakaan, käyvät oikein hyvin jo koristeesta.

Vähän väliä huomaan käyväni vilkuilemassa myös tätä kirjoneulepakettia, mutta maltan vielä. Ensin pitää tehdä jotain valmiiksi.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana tuo kirjoneulepaketti. Onko sinulla mitään käsitystä novitan puro-langan laadusta. Perinteistä Novitaa, vai???? Siinä on mielestäni ihania sävyjä ja himoitsen itselleni hiatinta, kuinkas ollakaan :)

Pomsikas kirjoitti...

Kokeilin Puroa tänään neulekoneella, ja ihan hyvin ainakin sen kesti. Pikkuisen höttösen tuntuista se on (voi nyppyyntyä), mutta käyttötarkotuksesta riippuen saattaa se kestääkin. Kokeile! Värit on kyllä hyvät. Sehän myös huovuttuu, joten jos hihatin menee mäkeen niin nakkaat sen vaan pesukoneeseen ja leikkaat patalapuiksi ;)

emmien kirjoitti...

hei pian kuvia niistä mitä olet tekemässä! palan halusta nähdä :P